ONZE KLANTEN

In de afgelopen 40 jaar hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in diverse branches. Lees een aantal reacties van onze klanten!
 

 

Klantgericht zaken doen!"De medewerkers van Schuman zetten zich vakkundig in voor onze zaken."
Financieringsmaatschappij, Amsterdam

"Respectvolle nazorg  is belangrijk binnen ons vak. Ook voor de financiële afwikkeling van een uitvaart is het belangrijk dat de nazorg goed wordt verzorgd. Schuman gaat respectvol met onze debiteuren om."
Uitvaartonderneming, Ede

"Schuman handelt daadkrachtig, precies wat wij nodig hebben."
Incassobureau, Utrecht

"De medewerkers van Schuman hebben mij uiterst professioneel en met veel plezier bijgestaan. Schuman mag trots zijn om zulke medewerkers in dienst te hebben!"
Beheerfonds, Maurik

"Huurincasso is een bijzondere tak van incassosport, daar er ook rekening moet worden gehouden met de lopende huur en de mogelijkheid tot huisuitzettingen. Schuman heeft een speciaal incassoteam voor woningcorporaties samengesteld die helpt huurachterstanden terug te dringen en huisuitzettingen te voorkomen."
Woningcorporatie, Wageningen

"Wij werken nauw samen met Schuman. Natuurlijk hoop je als sportbedrijf dat je debiteuren maandelijks hun contributie betalen, toch blijkt dat dit niet bij iedereen het geval is. Natuurlijk proberen we eerst zelf samen met de debiteur tot een oplossing te komen, maar lukt dit niet dan schakelen we Schuman in. Wij kennen Schuman als een bedrijf dat zijn vak verstaat. Vooral de korte lijnen, snelle reacties en het plezierige contact zorgt dat we erg enthousiast zijn over de samenwerking."
Sportbedrijf, Ede

"Wij hebben de keuze voor Schuman gemaakt op basis van de goede klantbenadering die een juiste mate van vertrouwen in de organisatie heeft gegeven."
Distributeur, Utrecht

"Ik heb alle vertrouwen in de deskundigheid van Schuman en ben blij met de wijze waarop zij mij adviseren in incassozaken"
Montagebedrijf, Veenendaal

"Tot nu toe zijn alle zaken die we uit handen hebben gegeven bij Schuman met succes afgewikkeld. Ook de samenwerking heb ik als positief ervaren. Een goede reden dus om ook in de toekomst van de diensten gebruik te maken."
Hoveniersbedrijf, Opheusden